مشاوره حقوقی رایگان - موضوع قرار

سلام ببخشید شوهرم زندانی هست موقع مرخصی بخاطر مشکل خانوادگی شوک عصبی وارد شده بردیم بیمارستان بستری کردن گواهی بردم دادم اجرای احکام الان تو پروندش نوشته قرار اعدادی صادر شده یعنی چی ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
قرارهای اعدادی قرارهایی هستند که به منظور کشف حقیقت و صدور قرار از طرف دادگاه صادر میشود ،که قرار معاینه محلی و....در آن دسته قرار میگیرد ،برای اطلاع از نوع قرار دادگاه باید به دادگاه مراجعه کنید .
موفق باشید