مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

با سلام
من از بچگی تا الان که 19 سال سن دارم توسط نامادری بزرگ شدم و الان هم باهم زندگی میکنیم و پدر و مادر واقعی هم فوت کردن و الان از نامادری ام من مراقبت میکنم میخواستم بدونم میتونم معافیت بگیرم ؟

پاسخ ها :

امید مهدی پور بابادی

جناب آقای امید مهدی پور بابادی :

اگر تک پسر باشید بله اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام بله شما می توانید با شرایط کفالت برای معافیت خود اقدام کنید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید