مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن کارمند

با سلام
بنده از تاریخ 92/7/1تا 93/8/16 کارمند یک شرکت ترخیص کالا و کارگزاری گمرک بودم که به دستور مدیر عامل در یک گمرک شهرستان مامور به ترخیص بودم و ترخیص کالای شرکت میکردم می کردم و حقوق می گرفتم دفتر شرکت تهران بوده شرکت منو بیمه نکرده اخیرا یک نامه مدیر عامل قبلی که در زمان همکاری من مدیر عامل بوده ولی الان نیست نامه به اداره مالیاتی با گواهی امضا گرفتم که اقرار کرده من کارمند شرکت بود مقرار بوده بدم دارایی بابت تایید کارمند بودن من الان شورای کار این نامه رو که مدیر عامل فعلی امضا نکرده و مدیر قبلی که الان صاحب امضا نیست امضا کرده به تاریخ روز و گواهی امضا در دفترخانه به عنوان مدرک کار قبول میکنه

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

سلام اگر کار شما از صنف کارگری به اداره کار اگذر کارمندی دیوان عدالت