مشاوره حقوقی رایگان - جعل پلاک

باعرض سلام یه راهنمایی میخوام بنده موتور هندا 125 مزایده ای خریدم بعد پلاک موتور بابام رو انداختم روش قابل ذکر باشه موتور بابام رو گرفتن سه ساله پارکینگ هستش دنبالش نرفتیم کارت موتورش پیش من هست
یک هفته پیش موتور جلو در تو کوچه قفل و زنجیر بود مامور نیرو انتظامی چسبید بهش منو با موتور بردن کلانتری دو روز بازداشت یک روزم زندان قزلحصار بودم با فیش حقوقی بیرونم تو پرونده نوشته رانندگی بدون گواهینامه و جعل پلاک
میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم ممنون اگه جواب بدین با وکیل کارم درست میشه جرمش چی هست

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

رانندگی بدون گواهینامه جزای نقدی دارد و استفاده از پلاک دیگری در موتور نیز 6 ماه تا یکسال حبس که بعلت تعدد جرایم بسته بنظر قاضی ممکن است حبس تعیین شود لیکن بعلت فقدان سابقه کیفری احتمال تعلیق هم وجود دارد.حضور وکیل در کنارتان احتمال موفقیت را بالا میبرد