مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نفقه در دوران حق حبس بخاطر تهیه مسکن

سلام در یکی از سوالات همین سایت، خانمی عنوان کرده بود که از حق حبس استفاده کرده ام و دادگاه مبلغ ماهیانه نفقه را درصورت تهیه مسکن و اثاث البیت از طرف زوج 300 تومن و در غیر اینصورت ماهیانه 600 تومن درنظر گرفته،
آیا همچین موضوعی امکان پذیر است؟ یعنی کارشناس تعیین نفقه، اینکه زوجه از حق حبس استفاده کرده و زوج مسکن تهیه کرده رو در نظر میگیره؟ و ممکنه بخاطر تهیه مسکن از طرف زوج، نفقه ماهیانه رو تعدیل کنه؟

پاسخ ها :

تعدیل نفقه در دوران حق حبس نفقه در دوران حق حبس نفقه دوران حق حبس