مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی فروخته شده و با شرایط فسخ و گذاشتن وثیقه و کسر از حقوق ضامنین

باسلام و خسته نباشید. خودرو لیزینگی مرحوم پدرم که طی قرارداد اجاره به شرط تملیک بعد فوت ایشان که فروخته بودم در سال دی ماه 93 و با شرایط اینکه اقساط معوق بیشتر از 5 تا بشود میتوانم ماشین را توقیف کنم و ضرر و زیان بگیرم . درضمن هرکس متعهد به مفاد قولنامه نباشد میتواند یک طرفه قرارداد را فسخ کند. دادخواست تاییدیه فسخ قرارداد رو خواستم که قاضی ده خط نوشته بود که ضمانت ابتدایی عدم پرداخت 5 قسط بوده و گرفتن ضرر و زیان، اصل بر صحت لزوم قراردادها و اگر ایشان را الزام به تعهد کنم و متعهد عمل نکند شرط فسخ کلیت پیدا میکند. به همین خاطر در اولین جلسه دادگاه که بنده نرسیدم شرکت کنم و یک وکیل از طرف وکیل خانوادگی بنده شرکت کرده بود که اصلا هیچ دفاعی در مقابل سخنان کذب مشخص خریدار ! قولنامه در ید بنگاه بوده حکم به بطلان دعوا داده بود. و بعد وکیل گرفتم ( وکیل خانوادگی ) اعتراض و رفتن به تجدید نظر و اعتراض بنده به رای رد شد و حکم قطعی صادر شد. ما در آن سال فسخ را پیش بینی کرده بودیم و 4 الی 5 سال سند منزلم در رهن شرکت ، وثیقه ضمانت همراه 4 نفر ضامن کارمند) این بار اعاده دادرسی و طرح دعوی با موضوع تایید فسخ (غیرمالی) ارسال اظهارنامه قانونی که برود اقساط را پرداخت کند در غیر این صورت لیزینگ تمام وثایق و ضمانت ها را به مرحله اجرا درآورده ، به خریدار اظهارنامه قانونی فرستادیم و به خود و خانواده اش ابلاغ شد و دادگاه بعد از اینکه ابلاغ صورت گرفت اعلان فسخ را دادخواست کردیم و تعیین شعبه شد. از تمام جهات، تامین دلیل جهت عدم ایفای تعهد و هم چنین شکایت لیزینگ از بنده و ورثه پدرم و تمام ضامنین، بعد از گذشت 6 ماه قرار رد دعوا صادر شد که قبلا به این پرونده رسیدگی شده است. طبق بند6 ماده 84 و89 مدنی. مگر میشود ادله و جهات رسیدگی را نادیده گرفت. اگر خودم اقساط لیزینگ را پرداخت نکنم وثیقه و ضامنی ملک و کسر حقوق ها به اداره حقوقی ضامن ها ارسال میشود. حال لایحه دفاعیه که چگونه شکایت لیزینگ را از پیوست پرونده برداشته و قرار رد دعوا صادر کرده طبق عدالت کجا رفته. خواهشا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

آخر متن مشخص نیست که خواست شما چیست ؟جهت ارایه نظر لطفا احکام،قرارداد و مدارک را ارسال فرمایید .