مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و عدم افزایش حقوق

سلام من حدود 6 ماه در یک شرکت تبلیغاتی اینستاگرام و طراحی سایت مشغول به کار بودم که دو ماه کاراموز بودم و گفتن بعد دو ماه بیمه داریم .. بعد از 5 ماه گفتن که بیمه رد نکردن چون شرکت تازه تاسیس هستیم کد کارگاهی نداریم و سازمان بیمه ما رو معطل کرده.. و در سال جدید هم طبق مصوبه وزارت کار حقوق رو افزایش ندادن و من در برابر همکارانم کار بیشتری داشتمو گاها اضافه تر هم تو شرکت کار داشتم البته گفته بودن که تایم بیشتر در شرکت ماندن اضافه کاری حساب نمیشه اما من در شروع کارم مسئولیت 4 پیج و بعد 3 پیج اینستاگرام را به عهده داشتم و هیچ حقوق اضافه تری دریافت نکردم در حالیکه باقی همکارانم یک الی دو پیج اینستاگرام داشتند و همان حقوق 2500 را دریافت میکردند .. و عیدی هم فقط 450 تومن پرداخت کردند! و با این حساب حتی فکر میکنم که سنواتم رو کامل پرداخت نکردند .. اگر شکایت کنم میتوانم حق بیمه و حقوقی که منصفانه پرداخت نشده رو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

بله بایستی با ارائه کلیه مدارک لازم به هیات تشخیص اداره کار مراجعه نمایید