مشاوره حقوقی رایگان - معافیت فرزندان جانباز از شرط سنی و مدرک تحصیلی

با سلام و احترام فراوان.
من فرزند جانباز 45 درصد هستم و می خوام در ازمون استخدامی دستگاه های اجرایی شرکت کنم. می خواستم بدونم معافیت مدرک تحصیلی رو می تونم برای این ازمون استفاده کنم ؟ برای مثال اگه مدرک تحصیلی من فوق لیسانس مدیریت صنعتی باشه میتونم برای کارشناس امور اداری که مدیریت منابع انسانی و ... میخاد شرکت کنم.

پاسخ ها :

معافیت فرزندان جانباز از شرط سنی و مدرک تحصیلی فرزندان جانبازان