مشاوره حقوقی رایگان - بکارت نداشتن همسر

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما عزیزان
من حدودا 6 یا 7 ماه هست که عقد کردم
همون اوایل عقد با همسرم رابطه دخولی انجام دادم و متوجه شدم ایشون باکره نیستن
ایشون شروع کردن به گریه و خواهش که بکسی چیزی نگم میگفت تو دوران نوجوونی گولش زدن و همون یبار بوده و...
منم حرفاشو قبول کردم ولی کم‌کم احساس میکنم دروغ گفته و باهم به مشکل خوردیم ولی نمیتونم ثابت کنم مدرکی ندارم
میخواستم بدونم ایا راهی وجود دارد که ثابت کند ایشون قبل از اینکه با من عقد کنن رابطه داشتن و قبل از عقد با بنده دوشیزه نبودن؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر ، مگر اینکه دلیل قانع کننده مبنی بر ازاله بکارت ایشان قبل از ازدواج داشته باشید .
موفق باشید