مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره مالک مستاجر

باسلام مستاجر واحد مسکونی در مسکن مهر فولادشهرم ساکن طبقه 5ساختمان نزدیک به ده سال ساکنن چند شب پیش مهمان داشتیم تو آسانسور در حال پایین رفتن یک طبقه سقوط کرد و رفت رو ترمزو به مشکل خورد آسانسور ظرفیتش 5نفر با 400کیلو بود حالا مدیر ساختمان خسارت آسانسور از من میخواد قرارداد من هم تمام شده بیست روز قبل از اینکه قراردادم تموم بشه به مالک اعلام کردم قرار شد خبر بده گذاشت پنج روز از قرارداد گذشت به من الان کرد الان من چه باید بکنم

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

باید بتونید اثبات کنید دبه مالک اعلام کرده اید و حادثه در انقضای قرارداد رخ داده