مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاعی

سلام
مالک حدود یک هکتار زمین از سند مشاع به میزان دو و نیم هکتار هستم . بین مالکین اقدام به تقسیم ملک خود نمودیم و نقشه آن را تهیه کرده ایم و دارای امضاء تمامی شرکا هست و هیچکس هم شکایتی نداره ..... از این یک هکتار میخواهم 5000 متر را بفروشم 1- نقشه تهیه میکنم و امضاء میکنم 2- نصف سهمم را هم از سند مشاع در محضر واگذار میکنم .
اینکار منع قانونی نداره و مشکلی در آینده ایجاد میکنه . آیا امکانش هست توافقمون را تو محضر ثبت کنیم .

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
از نظر قانونی مشکلی ندارید و ثبت رسمی انتقال نیز ممکن است.
موفق باشید