مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

باسلام. من دیشب دور میدان در حال خروج از خروجی سوم میدان بودم که یک خودرو پارس با سرعت قصد ورود به میدان داشت و جلوی ماشین من پیچید که سریع رد بشود. من هر چی گرفتم سمت چپ که برخورد نکند باز هم سپر عقب سمت چپ او به گوشه سپر سمت راست محکم برخورد کرد. ماشین من رو افسر مقصر کرد در حالی که من درون میدان بودم و حق تقدم با من بود نه خانومی که وارد میدان شدند. آیا درست هست؟
افسر میگوید من قصد خروج از میدان داشتم باید احتیاط میکردم مگر میشود یک دفعه جلویت بپیچد و ترمز هم بگیری و بعد دیگر چطوری میشود احتیاط کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید درخواست کارشناسی نمایید و در مهلت مقرر از آن نظریه نیز اعتراض کنید .