مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید زمین

سلام‌. زمینی‌ در سال ‌59‌ به‌ پدرم‌ توسط‌ هیات‌ واگذاری‌ زمین‌‌ اجاره‌‌ داده‌ شد‌ و پس‌ از‌ چند‌ سال‌ به‌ قیمت‌ کارشناسی‌ به‌ پدرم‌ فروخته‌ شد‌ و در سال ‌ 79‌ با رای‌ دیوان‌ و بدون‌ در نظر‌ گرفتن‌ سند‌‌ کشاورزان‌‌ اطلاع‌ کشاورزان‌ زمین‌ به‌ مالک‌ قبلی‌ برگردانده‌ شد‌ حالا‌ باید‌ جواب‌ ما‌ رو‌ که‌ وراث هستیم‌ جهاد‌ بدهد‌ یا‌ نه‌؟ حدود 15سال‌ از زمان‌ خلع ید‌‌ گذشته است و به‌‌ ما نباید‌ زمین‌ معوض‌ بدهند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به صدور رای وبازگشت زمینها به مالکین قبلی میتوانید بعنوان وراث مرحوم پدرتان علیه مرجعی که زمینهارا به پدرتان داده است دادخواست مطالبه قیمت زمین بعلت مستحقق اللغیر بودن ان با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری طرح واقامه نمایید