مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده شما قرار نهایی صادر شد

سلام، خسته نباشید. من حدودا یک سال قبل شاید بیشتر کارت بانکی ام چون در سایت های شرط بندی بودم مسدود شد. بعد ترسیدم پیگیری کنم چون پول کمی هم بود بیخیال شدم تا همین یک سال پیش یک پیام برای من آمد
- در مورد پرونده شماره فلان با رديف فرعي 1 به سايت و سپس به شعبه 12 دادياري - يزد مراجعه كنيد.
من خراسان شمالی و سرباز بودم برای همین پیگیری نکردم چون از سایت میترسیدم میدونستم از حساب دیگران پولی ک برنده شدم برای من واریز شده است.
به ترتیب پیامک اومد و من هیچ کدوم نگاه نکردم چون در ثنا عضو نیستم.

- در مورد پرونده شماره فلان با رديف فرعي 1 در شعبه 12 دادياري - يزد قرار نهايي صادر شد.

- آقاي ... پرونده شما به شماره 0 و شماره بايگاني به شعبه 105 کيفري دو يزد ارجاع شد.

- آقاي ... ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 105 کيفري دو يزد در پرونده شماره 0 براي شما ارسال شد.
هی پیام میومد هر یک ماه.

- در مورد پرونده شماره 0 با رديف فرعي 3 در شعبه 105 کيفري دو يزد راي صادر شد.

- آقاي ... پرونده شما به شماره و شماره بايگاني به شعبه1 اجرا كيفري يزد واصل شد.

آقاي ... پرونده شما به شماره 0 و شماره بايگاني به شعبه 2 اجرا كيفري- بجنورد واصل شد.
دیگر چند ماهی پیام نیومد و الان این پیام آمده:
آقاي مرتضي ....پرونده شما به شماره 0 و شماره بايگاني فلان به شعبه 3 اجرا كيفري- بجنورد واصل شد و در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد.
الان باید چی کار کنم؟ بجنورد که زده یعنی شهر خودمون. اگر من رو خواستن بگویم اصلا اطلاع نداشتم؟ الان چند ماه خدمت من تموم شده است و تا قبل این نمیتونستم برم یزد یا دادگاه میترسیدم. الان یکی بگوید که چی کار کنم؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

حامد  منفرد

حامد منفرد :

سلام مراجعه بفرمائید و از محتویات پرونده و دادنامه صادره اطلاعات کسب نمایید و با توجه به اینکه شما در اثنای رسیدگی سرباز بوده اید و ثنا ندارید بگوئید که از ابلاغیه ها اطلاعی نداشته اید تا چنانچه شما به صورت غیابی محکوم شده باشید بتوانید وا خواهی نمایید