مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خرابی پس از تخلیه

سلام و خسته نباشید
من یک واحد آپارتمان دارم که دست مستاجر بوده و چند روز پیش تخلیه کرده و منم باهاش تسویه حساب کردم.
حالا که خودم اومدم توی ساختمون دو تا از مالکای واحدای دیگه اومدن میگن شما چند ماه قبل شلنگ کولرتون آب زده و دیوارای واحدای ما و همچنین ساختمون بغلی نم زده و حالا خسارت میخوان. ولی من به مستاجرم که میگم اظهار بی اطلاعی میکنه و میگه دروغ میگن و اصلا از کولر ما نبوده. حالا داستان نم دیوارها هم از این قرار بوده:
تقریبا برج12پارسال(اسفند99) مستاجرم با من تماس گرفت و گفت که دیوار اتاق به مقدار زیادی نم زده...منم یک لوله کش برداشتم بردم برای اینکه تشخیص بده نم دیوار از کجاست...ساختمون 4طبقست و ما طبقه سوم هستیم...اونموقع لوله کش بازدید کرد و رفت روی پشت بوم هم نگاه کرد و گفت دیوار ساختمون بغل هم نم داره و احتمالا از اونجا داره آب میزنه... همونجا من رفتم ساختمون بغل زنگ چندتا واحد رو زدم تا ببینم مشکل چیه ولی تقریبا کسی پاسخگو نبود و به نتیجه ای نرسیدیم و رفتیم. بعد از چند روز با مستاجرم تماس گرفتم و گفتم تونستین بفهمین نم دیوار از کجاست؟ گفت نه نفهمیدیم ولی دیوار نمش خشک شده و ظاهرا هرچی بوده قطع شده.
حالا بعد از گذشت چند ماه که مستاجرمم چند روز پیش تخلیه کرده رفته، دو تا از ساکنای ساختمون اومدن میگن خسارت بده چون از کولر واحد شما بوده و مستاجرت هم خبر داشته و به تو دروغ گفته که نمیدونه نم از کجاست. (اینم بگم که نم به همه واحدای ساختمون رفته و حتی به ساختمون بغل) بهشون میگم اولا مستاجرم میگه از واحد ما نبوده دوما من که اینجا ساکن نبودم و اصلا خبر نداشتم،حتی اگرم از کولر واحد من بوده باید همون موقع پیگیری میکردین نه الان که من با مستاجر تسویه کردم رفته و هیچی هم قبول نمیکنه.
حالا سوال من اینه که تکلیف من چیه و چطوری باید از حقم دفاع کنم؟ آیا میتونم در صورتی که طبق گفته بقیه ساکنا مستاجر به من دروغ گفته باشه ازش شکایت کنم و خسارتو بگیرم ازش؟ اصلا الان حق با بقیه ساکنا هست و بعد از گذشت چند ماه از این قضیه میتونن ادعای خسارت از من بکنن؟ و اینکه میتونن اصلا ثابت کنن که آب از کولر واحد من بوده؟ (من خودمم واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید توسط کارشناس معلوم بشود که نشتی اب از کجا بوده و اگر به علت نشتی لوله های آب
ساختمان باشد هزینه آن بر عهده همه مالکان اپارتمان ها می باشد چون لوله های ساختمان جز مشاعات می باشد و ..