مشاوره حقوقی رایگان - استعلام زمین یا باغ روستایی از ثبت اسناد

با سلام و احترام و تشکر از کارشناس محترم حقوقی. در روستای پدری یک باغ به ما ارث رسیده است با اینکه بالغ بر 50 سال حد و حدود این ملک مشخص است به تازگی ملک کنار با توسل به زورگویی خواهان قسمتی از ملک ما شده است . ما از ملک خودمان سند نداشته و تعدادی زیاد قولنامه قدیمی به خطهای ناخوانا داریم که مشخص نیست مربوط به این ملک است یا نه.
2 سوال دارم . اول اینکه آیا می شود به ثبت اسناد مراجعه و سند ثبتی قدیمی یافت که مالکیت مشخص شود و دوم چطور این برگه ها و قولنامه های قدیمی را میشود خواند؟ تشکر فراوان از پاسخ ما

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام ملکی که سابقه ثبت ندارد رو چطور میخوایین از ثبت استعلام کنید بهترین راه تامین دلیل از شورای حل اختلاف بابت ارائه کارشناس ثبتی جهت ارائه نقشه جانمایی ملک است