مشاوره حقوقی رایگان - خلاف حمل شیشه

سلام وقت بخیر
من نامزدم برای اولین بار شیشه حمل کرده و داخل ماشینش جاساز کرده پلیس راه بهش مشکوک شده و جاساز پیدا کرده
چیزی ام که همراش بوده آب مایع شیشه بوده الان آزمایش جوابش اومده ک یک کیلو و سیصد گرم شیشه خالص بوده .
میگه تو اعترافامم به دادگاه گفتم من نمیدونستم این آب مایع شیشه است .
نامزدم سابقه قبلی نداشته
میشه بهم بگین حکمش چی میشه ؟؟
بی زحمت جواب من بدین بدونم چه خاکی سر زندگیم بریزم .
ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر حمل یک کیلو و سیصد گرم شیشه اثبات شود میتواند تا 25 سال حبس داشته باشد .
موفق باشید