مشاوره حقوقی رایگان - آیا گرفتن بیمه بیکاری مانع از بازگشت به کار میشود

سلام. من بدون داشتن قرارداد کتبی در درمانگاه شبانه روزی 4سال کار کرده ام. بعد از اخراج در تاریخ 97/11 درخواست اعاده به کار و مزایا و سنوات دادم که تاالان رای منو ندادن. در تاریخ 98/8 در خصوص مخالفت با بازگشت بکار من، به دیوان اعتراض دادم که به نفع من رای داد ولی حل اختلاف اداره کار هنوز رای نداده و در تاریخ 99/1 با بیمه بیکاری من موافقت شد و از بیمه بیکاری استفاده کردم. الان اداره کار میگه چون بیمه بیکاری گرفتی نمیتونی بازگشت به کار بگیری، آیا درسته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ربطی ندارد و شما می توانید برگشت به کار بگیری