مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

ایا برای طلاق باید کل مهریه پرداخت شود یا طبق رای اعسار همان پیش پرداخت کافیست
ایا نفقه تا پایان اقساط تعلق میگیرد درصورت اجرای صیغه طلاق با تشکر از کلیه عوامل دادراه و وکیلان خبره

پاسخ ها :

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام.برای اجرای صیغه طلاق پرداخت مهریه طبق رای اعسار کفایت میکند ونفقه تا زمان اجرای طلاق باید پرداخت شود .و اگر طلاق رجعی باشد تا پایان عده

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
برابر قانون حق طلاق بصورت کلی با زوج است مگر اینکه زوجه وکالت در طلاق را قبلا از همسرش اخذ کرده باشد .در این حالت اگر مرد بخواهد طلاق بدهد میبایست کل مهریه و حق و حقوق دیگر را نقدا پرداخت بنماید. در فرض سئوال شما که معسر شناخته شده اید میبایست مهریه را به همان اقساطی که از طرف دادگاه تعیین شده به زوج پرداخت کنید. نفقه هم موضوع دیگری است یعنی ارتباطی به مهریه ندارد و تا زمانی که طلاق نگرفته اید بر گردن شماست. و اگر مطلقه شد دیگر نفقه به عهده شما نیست مگر نفقه فرزندانتان .
م.فق باشید

وحید مرزبان

جناب آقای وحید مرزبان:

دریافت نوبت مشاوره حضوری

با سلام پرداخت مهریه بستگی دارد در صورتیکه زوج درخواست اعسار ننموده باشد و حکم اعسار برای وی صادر نگردیده باشد وی ملزم به پرداخت کل مهریه می باشد اما با توجه به سوال شما که مطرح نموده اید دادخواست اعسار داده اید و رای صادر گردیده است نیازی به پرداخت کل مهریه یکجا نمی باشد و تقسیط میگردد و اما در خصوص پرداخت نفقه تا مدت زمان عده طلاق زوج ملزم به پرداخت نفقه به زوجه می باشد و آن هم بستگی به آن دارد که زوجه دادخواست پرداخت نفقه زمان عده طلاق و گذشته خود را به دادگاه ارایه نموده باشد و طلب نفقه خود را بنماید و نفقه زوجه نفقه ممتازه می باشد در واقع این نفقه بر نفقه فرزندان اولویت بر پرداخت دارد
و در مورد نفقه فرزندان زوج تا زمان ازدواج فرزند دختر ملزم به پرداخت می باشد اما در مورد فرزند پسر وی تا سن تکلیف ملزم به پرداخت نفقه می باشد.
موفق باشید

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

وقت بخیر
1-چنانچه زوج دارا باشد تمام مهریه باید پرداخت گردد .
2 - اعسار که صادر گردد مبلغ یا تعداد سکه ای به عنوان پیش پرداخت محاسبه و مابقی مهریه به صورت تقسیط ماهانه پرداخت میشود که در این خصوص دو فرض متصور میباشد .
فرض اول ::::::میزان نفقه کمتر از 110 سکه بهار آزادی باشد ( مثلا 40 عدد )که با تصمیم دادگاه مثلا ده عدد به عنوان پیش پرداخت و هر سه ماهی یک سکه تا زمان استهلاک ان محاسبه میگردد .
فرض دوم:::::::: میزان مهریه بیشتر از 110 است (مثال200) که همان شرایط قبل اجرا میشود ولی با این تفاوت که فقط 110 عدد از این تعداد بر عهده زوج میباشد و مابقی تا زمانی که زوج معسر باشد قابل گرفتن نمیباشد
در خصوص نفقه نیز همکاران تمامی نکات را بیان نمده اند .