مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد طراحی

با سلام
اینجانب یک قرارداد طراحی نما با مشتری داشته ام که بخاطر طلبکاری از آن شکایت کردم منتهی نتیجه خیلی ناباورانه شده است:
متن طرفین قرارداد ما:
(( قرارداد طراحی ))
این قرارداد فی مابین آقای/خانم .…….……….……………………… فرزند .…….………… به شماره ملی …….………………… به نشانی ….………….……………….………………………………….………………… و شماره تماس ….……………… که در این قرارداد کارفرما نامیده
می‌شود و گروه مهندسین ... طرح به نشانی ا............. به نمایندگی م.ط و که در این قرارداد مشاور نامیده می شود از طرف دیگر امضاء و مفاد آن طرفین لازم الاجرا می باشد.
رای قاضی:
در خصوص دعوي آقای م.ط فرزند الف به طرفيت آقای م.ن فرزند ع به خواسته مطالبه وجه بابت بخشي از وجه
بابت بخشی از قرارداد به مبلغ 60٬000٬000 ریالبابت حق الزحمه اجرای طراحي نما و ... به انضمام جبران مطلق خسارات دادرسی
و خسارت تأخير تأدیه و هزینه های قانونی و ... ) به مبلغ 60٬000٬000 ریال، با عنایت به دادخواست تقدیمی ، اظهارات خواهان در
جلسه رسيدگی شورا و نظر به اینکه قرارداد ضم پرونده ميان گروه مهندسين ... با خوانده منعقد شده و خواهان در دعوی مطروحه
ذی نفع نبوده لذا شورا دعوی خواهان را وارد ندانسته و مستنداً به بند 10 ماده 84 قانون آیين دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر و
اعلام ميدارد قرار صادره حضوري و ظرف مهلت 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم عمومی حقوقی شهر اصفهان
میباشد.
حالا باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

قرارداد طراحی