مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شریک کیفری

من با دوستم با پیشنهاد ایشون یک کارگاه کوچک جوشکاری زدیم،،، تخصص و کار از من سرمایه و دادن کرایه مغازه و غیره با اون،،،، بعد از چند هفته بدلیل اینکه دید کارش نیست،،، به من انگ دزدی و خیانت در امانت زد و با دوست وکیلش با طراحی نقشه،، من و کشیدن دفتر وکیل با بهانه اینکه وکیله مشکلمونو میخواد حل کنه،،،، یه کاغذ ساختگی بعنوان اغراق به سرقت از قبل نوشتن و با جنگ روانی و فریب وکیل و بازور و تهدید شریکم بدون اینکه بدن بخونم،، ازم امضا و اثر انگشت گرفتن،،، که منو بترسونن و ازم اخاذی کنن و من چون بهشون اعتماد کردم و تنهایی رفتم دفتر وکیل بهمین خاطر شاهدی نداشتم،،، شریکم با اتکا به اون کاغذ چند روز به فشار آورد ولی من محلشون نذاشتم و ازم بعنوان خیانت در امانت و سرقت شکایت کرد و در دادگاه اول از ترسشون نتونستن کاغذ ساختگی رو ارائه کنن،، و تنها قرار بر حساب و کتاب از طرف ایشون شد،،، که باز برام نقشه دیگه ای ریختن که منو بکشونن یه محل پرتی یه مدل دیگه ازم آتو بگیرن،،، که من نرفتم و موضوع و با قاضی شورا در میون گذاشتم،،، پرونده به دادگستری فرستاده شده و هنوز وقت دادگاه مشخص نیست،،،، این آقا با اون کاغذ پیش در و همسایه آبروی منو برده،،،، من سوالم اینجاست اگر در دادگاه دوم اون کاغذو ارائه کردن میتونم بعنوان خفت گیری و تهدید از وکیل و شریکم شکایت کنم،،،، چه جور میتونم اعاده حیثیت بکنم و خسارت دوماه بیکاریمو بگیرم،، لازم به توضیح است که کارگاه مجهز به دوربین مداربسته کنترل از راه دور از همون اول کار بوده ،،، وچون اینا هیچ مدرکی از من نداشتن،،، منو اونجا کشیدن و با این کاغذ ساختگی که با تهدید و فریب ازم گرفتن میخواستن از اخاذی کنن،،،، چکار باید بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
بدون مدارک و شواهد کافی امکان اخذ حکم محکومیت علیه ایشان مقدور نیست.