مشاوره حقوقی رایگان - خریداری خودرو

با سلام اینجانب در حدود 5ماه پیش خودرویی خریداری کردم که مبلغ آن پنجاه میلیون تومان خودم پیشنهاد دادم و این خودرو مهریه یک خانم بود که میشناختمش کارشناس دادگاه 34میلیون قیمت زده بود خلاصه به خاطر آشنایی خریدم ولی فروشنده شرط گذاشت که مبلغ خودرو را نقدا به صورت دستی پرداخت کنم چون وام گرفته بودن و بانک از حسابشون برداشت میکرد اگه پول به حسابش میرفت خلاصه چهار روز مهلت گرفتم و پولو جورکردم رفتیم بنگاه اتومبیل در قولنامه ذکر شد که نقدا وجه اتومبیل پرداخت شد و امضاء کردیم یک ماه بعد پلاک و برگ سبز خودرو را به نامم زد و بعد به در خواست من سند کمپانی هم گرفتیم اینا با برگ سبز خریده بودن و سندش چند دست پیش میگفت گم شده خلاصه چون دادگاه ماشین را توقیف کرده بود و به خانم داده بود و سوال کردم گفتن مشکلی نیست ماشین را خریدم که پژو بود مدل 87که 18میلیون خرج کردم تا روبراه شد الان بعداز این مدت به فروشنده گفتم بیا دادگاه تا سندش بگیریم گفت یا 5میلیون دیگه بهم بده یا میگم اصلا پولی نگرفته ام در صورتی که چه قولنامه و چه مدارک دیگه به نام خودم است و درقولنامه ذکر شده که کل مبلغ خودرو نقدا دریافت شده منم الزام به سند کردم البته قبلش یک اظهار نامه فرستادم که جواب نداد ایا میتواند چنین صحبتی کند،البته تا الان من شاکی شدم و فروشنده هیچ کاری انجام نداده،با تشکر

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

باسلام چنانچه درج شده که ثمن معامله نقدأ دریافت شده وازسوی ایشان امضا شده شمامیتوانیدالزام به تنظیم سند بدهید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
فروشنده تنهامبلغ مندرج درقراردادرامی تواندمطالبه نمایدودرمورد سوال ظاهرامبلغ بطورکامل پرداخت شده وادعایی دراین خصوص باقی نمی ماند