مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ قرار نهایی

آیا ابلاغ قرار نهایی میتواند به وسیله یک شماره ی همراه ارسال بشود؟ من هیچ وقت پرونده ای نداشتم و الان یک ابلاغ قرار نهایی از یک شماره همراه برای من آمده است. از شماره ی متمرکز دادسرا و ... نیست . نمیدونم چی هست؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتونیددرسامانه ثناثبتنام نماییدوتمامی ابلاغ هابه حساب کاربری شماابلاغ میگردد،واگرهم در سامانه ثناثبتنام نموده این به قسمت ابلاغیه های جدیددرحساب کاربری خودمراجعه نمایید