مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت مادر

با سلام. حدودا یک سال هست که پدرم فوت کردند و یک برادر از خودم بزرگتر دارم که سر خونه زندگی خودش هست که اصلا پیش ما نمی آید. الان نون آور مادر و خواهر من که کوچک هست من هستم ولی من سال نود بعد از پنج ماه خدمت از سربازی فرار کردم. الان همه کارت های اعتباری و سیم کارت و ... مسدود کردند و شناسنامه ام رو هم گم کردم و المثنی نمیدهند و کارت ملی هم قدیمی هست و هیچ جایی قبول ندارند. الان باید چی کار کنم؟ میتونم معاف بشوم؟ تو رو خدا کمک کنید. مادرم خیلی نگران هست که اگر من به سربازی بروم، اون ها میخواهند چی کار کنند. در ضمن مادرم تحت کمیته امداد هم هست. به خدا خیلی تحت فشار هستیم. راهنمایی ام کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای گرفتن تکفل مادر اقدام کنید شاید بتوانید معافیت بگیرید اما قبل از ان بهتر است مدارک شناسایی خود را به روز کنید و برای گرفتن انها اقدام کنید

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

معاف نمی شوید ولی مدارک و دلایلی سرپرستی تون رو به ارکان مربوطه تحویل دهید ساید محل خدمت رو شهر محل سکونت قرار بدهند