مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرك برای ثبت شركت

سلام من دو سال و شش ماه پيش مدرك مهندسيمو به يكی از شركت های ثبت شركتی به نام دونفر وكالت دادم الان شش ماه از تاريخ وكالت بنده گذشته ولی مدرك بنده ازاد نشده چون خودم ميخوام با امتياز مدركم شركتمو ثبت كنم. هر موقع تماس ميگيرم به هر بهانه ای مدرك بنده رو آزاد نميكنن. اصلا هم نميدونم كه مدركمو به كدوم شركت فروختن. من از شهرستان هستم و وكالتمو در تهران ثبت كردم. لطفا راهنمايی كنيد چجوری مدركمو آزاد كنم. پروسه زمانی چقدره؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

سلام
ضمن ارسال اظهارنامه تقاضای ارسال مدارک را کنید اگر مفید فایده نبود مستند به اظهارنامه ارسالی و سایر دلایل خود شکایت خیانت در امانت مطرح کنید.