مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه روانشناسی

سلام. در اسفند 99 مشکلی برای من پیش آمد و با معرفی دوستی با مرکز مشاوره ... تماس گرفتم. ‌مبلغ 522 هزار تومان واریز کردم برای چهار جلسه مشاوره مشکل من حل شد و من از مشاوره استفاده نکردم. الان هرچه تماس میگیرم که پول رو پس بدهید قبول نمیکنند و میگویند واریزی پس داده نمیشود. در حالی که مشاوره ای نگرفتم و پول من رو خوردند. برای پس گرفتم پول میخواهم شکایت کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی، دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید.