مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه دلال

سلام.
کار من دلالی در بنگاه ها هست. خریدار 2 آپارتمان در بنگاه پیش فروشنده و بنگاه شفاهی با من مقرر شد به من از بابت دلالی یک دستگاه گوشی همراه نو اندروید به غیر از حق الزحمه بنگاهی فقط به من بدهد حال بعد انجام معامله و انتقال سند و تحویل واحدها اکنون به وعده اش عمل و وفا نمیکند. چطور میتونم حقم رو بگیرم؟ با چه عنوان شکایت و دادخواستی؟
ممنون از مشاوره وراهنماییتون خداخیرتون بده بزرگواران و عوامل عزیز دادراه

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر سند و یا پیامک در این خصوص ندارید و حق الزحمه ی رایج به شما پرداخت شده است، راهی ندارید مگر اینکه شاهد داشته باشید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.