مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوی

سلام. من 4 سال پیش یک ماشین به صورت شرایطی یک ساله از همسایه گرفتم که سند به اسم خودش نیست و چند دست ماشین بدون قولنامه چرخیده مبلغی رو برای انتقال سند نگه داشتم که فروشنده بعد یک سال حاضر نشد سند بزند. چند بار اصرار کردم ولی جواب نداد بعد چهار سال از او شکایت کردم دو دفعه احضاریه اومد و رفتم دادگاه ولی طرف مقابل من حاضر نشد الان رای دادگاه اومده و شکایت من رد شده. متن آن به شرح زیر هست که میخواستم بدونم یعنی چه؟
در خصوص دادخواست تجدید نظر خواهی آقای س.الف فرزند ع به طرفیت آقایان 1- الف. ل فرزند
... و 2- ک.ج فرزند م نسبت به دادنامه شماره ... مورخه 19/11/1399 شعبه اول شورای حل اختلاف
شهرستان آق قال مبنی بر حکم به بی حقی خواهان (تجدید نظر خواه) در خصوص اثبات عقد بیع و الزام به انتقال سند خودروی
پراید مدل 1383 دارای پالک ثبتی ... با توجه به اصل نسبیت در قراردادها آقای س.الف خودروی
مذکور را از آقای الف.ل خریده است اما خواسته الزام به انتقال سند ایشان به طرفیت آقای ک.ج است که در قرارداد
توافقات و معامله آقایان س.الف و الف.ل ارتباطی به آقای ک.ج ندارد ،لذا میبایست نقل و طرفین شرکت نداشت و اساسً
انتقال قانونی خودرو توسط ایادی سابق آن اثبات شود که نیازمند طرح خواسته مستقل و شرکت ایادی سابق در دعوی است.
که این امر رعایت نشده است. در نتیجه دعوی خواهان از ابتدا قانونی مطرح نشده است و ضمن نقض دادنامه معترض
ا به مواد 9، 11، 27 قانون شوراهای حل اختلاف قرار عدم استماع دعوی خواهان بدوی (آقای
عنه به شماره 1874 مستندً س.الف) صادر و اعالم می گردد. این قرار غیر قابل اعتراض است.

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

با سلام
شما بایستی علیه شخصی که از آن خودرو رو خریدید و تمامی ایادی قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند بدید
اخیرا تصویب شد که تنظیم سند رسمی برای خودرو اختیاری است همینکه برگ سبز به نامت باشه کافیه

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

شما باید اسم همه کسانی که باهشون معامله کردید رو تا برسه به کسی که سند به نامش رو در دادخواستتون قید می‌کردید تا دادگاه به خواسته تون رای میداد تمام ایادی ماقبلتون تا کسی که سند به نامش باید یکی یکی اسم ببری و به عنوان خوانده دعوی قرارشون بدی