مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، خسته نباشید.
من سال 91 ازدواج کردم و سال 95 برای تکمیل پرونده ی نازایی آزمایش ایدز و هپاتیت دادم که گفتند هپاتیت دارم. از مادرم آزمایش گرفتند هپاتیت نداشت. پس مادرزایی نبود و از همسرم هم گرفتند اون هم نداشت. پس تنها چیزی که ممکن هست گرفته باشم همون دندان پزشکی که چند بار رفته بودم. چون اصلا دکتر و ... نمیرفتم. همون موقع به همسرم گفته بودم و آزمایش هم داده بود و مال اون منفی بود. چند آزمایش دیگر هم از من گرفتند که گفتند نوع بی هست و قابل انتقال حتی به همسر هم نیست و به من یک سری ویتامین دادن و حتی به من اجازه بارداری دادند. الان فرزندی ندارم.
بهمن 98 ما تصادف کردیم و اون جا برادرم گفته بود که من هپاتیت دارم و من کاملا بیهوش و در icu بودم. همسرم میگوید من خبر نداشتم و کلا همه میروند آزمایش و میروند خونه ی من رو میگردند. تمام آزمایشات چند سال من از تست بارداری و پرونده ی ivf و آزمایشات دیگر من رو پیش یک دکتری میبرند و اون هم میگوید که بله شوهرش در فلان تاریخ آزمایش داده طبق این آزمایش ها هم هپاتیت او خطری نیست.
الان یک سال و نیم از تصادف من میگذرد و من همچنان زمین گیرم و خونه ی پدرم هستم. چون لگن من کامل ترمیم نشده و دست راست من کاملا فلج هست و احتیاج به مراقبت دارم.چون شغل شوهر من 3 شیفت هست تقریبا نمیتواند از من نگه داری کند و نمیتونم برگردم. در این یک سال و نیم شوهرم به بهانه ی شغلش یک بار هم من رو دکتر نبرده است و چندین عمل کردم نیومده است. خودمون شهرستان هستیم و دکتر من تهران هست. پول هم یک ماه بفرستد چند ماه نمیفرستد که اون پولی هم که گاهی میفرستد هزینه ی دکتر و عمل های من میشود و اصلا کفاف هزینه های من رو نمیدهد. مدتی هست کلا به دیدن من هم نمی آید و تا بحثی پیش می آید مسئله ی هپاتیت من رو وسط میکشد و میگوید من خبر نداشتم و حسابی روان من رو به هم میریزد. الان من میخواهم شکایت کنم اما نمیدونم چطوری شکایتم رو عنوان کنم که اون ها به خاطر مسئله ی هپاتیت سوء استفاده نکنند و حقی از من ضایع نشود؟ این هم بگویم که در بیمارستان موقع تصادف گفتند که آزمایشای شوهرم مثبت بوده و معتاد هست و چند ماه پیش از ماشین او شیره پیدا کردم. خودم 28 و شوهرم 35 سال دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مساله ای نیست که نگران شوید. هر انسانی مریض میشود اگر مربوط به قبل ازدواج بود و میدانستید و از همسرتون مخفی میکردید ممکن بود موجب سوء استفاده شود نه بعد از سالها گذشتن از ازرواج .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از حقوق متصوره برای زوجه حق نفقه است وزوج باید نسبت به پرداخت نفقه که عبارت است از البسه.خوراک وپوشاک وهزینه های درمان وتهیه مسکن لذا در صورتیکه زوج اینگونه هزینه ها رو تقبل نمیکند میتوانید دادخواست الزام به پرداخت نفقه معوق واینده را تقدیم کنید وبیماری شما هیچگونه ارتباطی با پرداخت نفقه از ناحیه زوج ندارد

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما میتوانید نفقه ی خود را مطالبه نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.