مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی بازگشت سرمایه ی خریدار از اموال شخصی که حالا محجور شناخته شده است

من بیست سال پیش از برادرخانمم زمینی خریدم و پولش را هم پرداخت کردم حالا بعد از بیست سال ، دادگاه محترم حکم به محجوریت طرف داده و معامله های قبلی ایشان را باطل میداند سوال بنده اینجاست که پس پول و سرمایه ی من به کجا می رود من باید چگونه سرمایه و پول خودم را به قیمت روز پس بگیرم !؟

پاسخ ها :

پس گرفتن سرمایه از شخص محجور