مشاوره حقوقی رایگان - نرخ شاخص تورم ماهیانه

باسلام سوالی بود که در ابتدا چرا شاخص نرخ تورم حقیقی اعلام نمیشود؟ و با انچه در سایت های مجازی میبینیم تفاوت فاحش دارد ؟ و در ادامه نرخ شاخص عددی تورم دیماه 99 در سایت ها اجتماعی 285.7 بوده ولی در اجرای احکام 331 اعلام شد و در محاسبه یکی از دوستان در همین سایت 363 لحاظ شده بود. و نهایتا کدام عدد معیار واقعی نرخ شاخص تورم دیماه 99 است باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بنا به درخواست شما در سایت دادراه لطفا جهت یک مشاوره حقوقی دقیق تر ، درخواست مشاوره تلفنی نمائید یا به واتساب بنده به شماره 09393050039 پیام دهید. تا بهترین و مناسب ترین راهکارهای قانونی به شما ارائه شود. با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری