مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام، بنده چند سال قبل مقداری از زمین خود رو به شخصی با سند عادی واگذار کرده بودم اما بعد پشیمان شده و اصل سند را از ایشان تحویل گرفتم، ولی گویا از سند کپی برداشته و الان خواهان آن زمین شده است، آیا طبق ماده 96 قانون آیین دادرسی مدنی میتوانم آنرا ابطال کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اگر شما زمین را فروخته باشید و ثمن معامله را دریافت کرده باشید و قرارداد بیع را امضا کرده باشید نمی توانید درخواست پشیمانی یا فسخ یا ابطال بیع را بدهید. مگر طبق قانون یا شروط قرارداد ، دلیل قانونی داشته باشید
مطمئن باشید خریدار با دلایلی دیگر ، بیع را اثبات خواهد کرد و. ...