مشاوره حقوقی رایگان - سفته های به اجرا گذاشته

با سلام و خسته نباشید
بنده اواخر سال 96 مبلغ 6 میلیون از یکی از دوستام پول قرض کردم برای زایمان همسرم و ایشون طی یک فقره چک این پولو به من دادن و قرار شد من ماهیانه مبلغ 750 تومن بهش بدم، ایشون بابت این مبلغ از بنده 15میلیون سفته گرفتن اونم بدون تاریخ صدور و سر رسید، 2ماه بهش طبق قرارمون پول دادم و ماه سوم به علت بیکار شدن نتونستم بهش پرداخت کنم و ایشون سفته های بنده رو گذاشتن اجرا در شورای حل اختلاف و بنده از همون ابتدا درخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم و 3تا شاهدم بردم و قاضی شورا درخواست اعسار منو پذیرفت ولی هرچی به آقایونی که تو شورا به پرونده ما رسیدگی میکنن گفتم من 6 تومن گرفتم و 1500 هم دادم بهش و 4500 مونده اونم الان ندارم میگن امضا کردی باید 15میلیونو بدی، واقعا نمیدونم چیکار کنم، من پول پوشک و شیر خشک بچمو ندارم و هیچ ملکی یا پولی یا ماشینی هم ندارم که بفروشم به نظرتون چه کاری میتونم انجام بدم، تورو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما رسید پرداخت هایی که انجام دادید را به شورا ارایه دهید و برای اصل طلب شما باید اثبات کنید که مبلغ سفته ها واقعی نیست