مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری اتباع خارجی

با سلام
یک ابلاغیه برای من امده با عنوان بکارگیری اتباع خارجی

شعبه اول اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان شهر ري
نوع علت حضور : اجرای حکم
و موضوع ابلاغیه :
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

شرح:
دعوي اداره كل تعاون ،كار و رفاه اجتماعي استان تهران به طرفيت مبني بر بكارگيري اتباع خارجي فاقد پروانه كار
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

میخواستم بپرسم این ابلاغیه جریمه داره یا حبس چون مجازات بکارگیری اتباع خارجی را زدن جریمه یا حبس است
با تشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. طبق قانون کار هرگونه به کارگیری اتباع خارجی در واحدهای کارگاهی را ممنوع و صراحتا اعلام کرده کارفرمایانی که اتباع بیگانه فاقد پروانه کار را به خدمت بگیرند یا در کاری غیر از آنچه در پروانه کارشان ذکر شده بپذیرند، برابر قانون از 91 روز تا 180 روز حبس و پرداخت چند برابر دستمزد یک کارگر جریمه می‌شوند.