مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله

باسلام و خسته نباشید بنده یک ماه پیش در مورد گرفتن حق و حقوق خود از کارفرما شکایت کردم توسط وکیل اقدام کردم که یک ماه دیگه ‌مونده به جلسه رسیدگی ولی الان با کارفرما به توافق رسیدیم میخواستم بپرسم آیا امکان داره مبلغی که به وکیل پرداخت کردم پس بگیرم یا نه حتی یک جلسه هم رسیدگی نداشتیم و در مرحله اول شکایت هم خودم دادخواست رو ثبت کردم و برای پیگیری وکیل گرفتم
با تشکر از لطف شما بزرگواران

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه وکیل اعلام وکالت کرده باشد و تمبر مالیاتی و هزینه های کانون را ابطال کرده باشد ،امکان استرداد وجه پرداختی وجود ندارد .
موفق باشید