مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر

سلام
من می‌خواهم از مستاجرمان شکایت کنم یک ماه و چند روز مانده تا قراردادش تمام شود اما خیلی اذیت می کند صدای تلویزیون را زیاد می کند توی حیاط سیگار می‌کشد با این که از اول به او گفته بودیم با صدای بلند با هم حرف می‌زنند و داد می کشند درب ها را محکم به هم می‌زند از اول به او گفته بودیم که سر و صدا کم باشد نیاز به آرامش داریم همسایه ها گله دارند هر اعتراضی که به او می کنیم فحش می دهد و توهین می کند چیزی هم که نگوییم فحش می دهد ما چطور میتونیم او را زودتر از موعد بگیم که تخلیه کنه یا چطور میتونیم شکایت کنیم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توانید بر اساس شرایطی ذز جمله تخلف از شرط تقاضای فسخ اجاره نامه و تخلیه زودتر از موعد مستاجرتآن را بگیرید در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید