مشاوره حقوقی رایگان - قطع اشجار مثمر پرتقال قدیمی

سلام
آیا شورا روستا بدون هماهنگی صاحب ملک می تواند درختان مثمر 50 ساله پرتقال را بخاطر مزاحمت جاده و مزاحمت برای سیم برق می تواند از ته قطع نماید و چوب درختان را هم بفروشد .
1- اخطاریه به صاحب ملک ندادن
2- هیچ مراجعی به صاحب ملک نامه ی در خصوص مزاحمت درختان ندادن
3- بدون اجازه و حضور صاحب ملک وارد ملک شده و درختان را قطع کردن
4. سیم خاردار باغ را تخریب کردن
5- چوب و هیزم و سرشاخه ها را با خود بردن و فروختند.
6- شواهد کافی هم برای این کارشون دارم

الان شوار محل ادعا میکنه من نامه دادستان دارم من نامه ادره برق دارم در خصوص این درختان.
ولی هیچ اخطاریه از دادگاه ادراه برق و دهیاری و بخشداری به صاحب ملک ندادن

آیا کار و عمل شورا و دهیار جرم محسوب میشود باتشکر

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. بلی. دقیقا عملکرد شورای اسلامی محل و دهیاری محل خلاف قوانین و مقررات صورت گرفته است. دهیاری ها بر حسب قوانین و مقررات دارای وظایفی 48 گانه اند که قطع اشجار و درختان و ورود غیر مجاز به ملک دیگری و تخریب ملک دیگری و غرس بدون مجوز درختان از وظایف این نهاد نیست. به هر حال شما می توانید با معرفی شهود و دلایل خویش علیه مسببین شکایت کیفری مطرح نمایید. موفق و پیروز باشید.

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. در طرح هادی روستا اگر منزل یا ملک شما در مسیر اهداف شورا باشد می‌توانند هر اقدامی لازم است انجام دهند. ولی ابتدا باید اوراق و مجوزهای آن ها را رویت کنید