مشاوره حقوقی رایگان - کیفری معاونت در قتل

سلام. من به جرم معاونت در قتل و رابطه دون زنا به 25سال حبس تعزیزی محکوم شده و رضایت شاکی ندارم . و 4سال از ان را سپری کرده ام . دارای بیماری ناالعلاج و صعب العلاج هستم . متاسفانه هیچ کاهش حبسی به من تعلق نگرفته . حتی درخواست پابندالکتریکی کردم گفتن طبق ماده 62بهت تعلق نمیگیره ..
لطفا میشه راهنماییم کنیین که چه کاری میتونم انجام بدم ..

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام با یک نفر از وکلای نزدیک محل زندگی خودتان هماهنگ بفرمایید که ایشان پرونده شما را مطالعه نمایند تا بتوانند به شما مشاوره بدهند.

محمد  نورمحمديان چگني

محمد نورمحمديان چگني :

موضوع شما نیاز به بررسی و سپس اعلام نظر دقیق دارد

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

رضایت اولیا دم را بگیرید تا بتوانید از قاضی پرونده تقاضای تخفیف مجازات نمائید و با مریضی که دارید و 4 حبس هم گذرانده اید احتمال آزادی شما با رضایت اولیا دم می رود