مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حبس ضرب و جرح

سلام.
به جرم ضرب و جرح عمدی 15 ماه حبس برای من در نظر گرفته اند. بنده به رای اعتراض استان زدم . حالا می گویند چون اعتراض زدم نه عفو و نه تخفیف به من تعلق نمی گیرد؟ آیا درست هست؟ آیا طبق قانون جدید کاهش حبس تعزیری میتوانم به میزان حبس اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شمول عفو خصوصی نسبت به رای شما ، امکان دارد و شمول عفو هیچ ربطی به تجدیدنظر خواهی شما ندا رد
شما می توانید طبق قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیری ، درخواست کاهش مجازات را نمایید