مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بعد از طلاق توافقی

با سلام.
در طلاق توافقی بر فرض این که زوجین بر سر مهریه توافق کنند که مثلا یک سکه در سال پرداخت بشود و این توافق توسط دادگاه ثبت بشود و حکم طلاق جاری شود.

آیا بعد از طلاق زوجه میتواند نظرش را عوض کند و درخواست تجدید نظر در شرایط پرداخت مهریه کند؟
(به عنوان مثال درخواست 2 سکه در سال بدهد)

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. درحالت کلی در طلاق توافقی چون بحث توافق مطرح است، نمی‌توان زیر توافق ها زد. اما در سوال شما چون تعداد سکه پرداختی بیشتر از توافق می باشد بله این امر امکان پذیر است.