مشاوره حقوقی رایگان - تخریب زمین کشاورزی

سلام، وقتتون بخیر. چند ماه پیش شخصی ماشین بیل مکانیکی میگیرد و شبانه زمین کشاورزی را تخریب میکند و به درختان گردو صدمه میزند. پلیس این کار را صورتجلسه میکند و چون این کار شبانه انجام داده شده کسی ماشین را ندیده است ولی ما شخصی که ماشین را اجیر کرده را میشناسیم ولی مدرکی علیه آن نداریم. ما زمین و ریشه های درختان را پوشانده ایم و حالا همون شخص از ما شکایت کرده مبنی بر این که راه او را بستیم. در صورتی که همچین کاری نشده است و کارشناس تماس گرفته که محل را بازدید کند. با این تفاسیر ما باید چی کار کنیم؟
ممنون.

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. بنظر میرسد شکایت طرف مقابل واهی بوده و منشا قانونی نداشته باشد مگر اینکه برای ورود به زمین و انجام عملیات مجوز داشته باشند و یا مالک کل زمین باشند. با این حال با وکیل حضوری مشورت نمایید