مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ پارکینگ

با عرض سلام و احترام.
من در یک ساختمون با 5 واحد هستم که 4 واحد پارکینگ دارد.
تمام چهار پارکینگ کنار همدیگر هستند و به صورت دوتایی درب ورود و خروج کرکره ای دارد به صورتی که پارکینگ یک و دو از یک درب کرکره ای جداگانه و پارکینگ سه و چهار از یک درب کرکره ای دیگر استفاده میکنند. طول پارکینگ ها 750 سانتی متر و عرض تمامی پارکینگ ها داخل سند 235 سانتی متر هست که جمعا 940 میشود که متاسفانه خود پارکینگ ما جمعا 40 سانت از عرض کم دارد. حالا پارکینگ های اول و آخر همون اندازه ای که در سند بوده رو خط کشی کردند و زیر بار حقیقت نمیروند که پارکینگ های وسط خیلی کوچک شدند و این کمبود از همه باید کم بشود. ما باید چی کار کنیم؟
ساختمون ما انباری ندارد و من در انتهای پارکینگ خودم یک انباری ساختم البته با اجازه شفاهی از تمامی مالکین که این انباری هیچ گونه مزاحمتی برای هیچ کدوم از پارکینگ ها ندارد و موجب خلال در رفت و آمد هیچ کس نمیشود ولی یکی از مالکین که از ایشون اجازه ساخت گرفتم و مخالفتی نداشتند رفتند و شکایتی در مورد ساخت انباری کردند. سوال من این هست که میتونم انباری رو تخریب کنم و به جای آن یک اتاقک قابل حمل بسازم؟ آیا انباری قابل حمل مشکل قانونی دارد و مالکین میتونند از من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام دوست عزیز برای قسمت پارکینگ باید ابطال تقسیم نامه موجود در پارکینگ و احیانا ابطال صورت مجلس تفکیکی با اخذ نظر کارشناس شهرداری با تامین دلیل قبلی از شورای حل اختلاف صورت بگیرد 2 استفاده اختصاصی از قسمت های مشاعی براساس قانون تملک آپارتمان ها ممنوع است و فرقی بین این نحوه استفاده اختصاصی در قسمت مشاعی نیست و می‌توانند دادخواست رفع تصرف عدوانی طرح نمایند