مشاوره حقوقی رایگان - انباری در مبایعه نامه

با سلام. من در سال 1396 یک واحد آپارتمانی خریداری کردم که در طبقه اول ساختمان می باشد. آن زمان فروشنده به من گفتند که انباری دارد ولی در سند ذکر نمی‌شود و فقط در مبایعه نامه ذکر شده است. الان بعد از 4 سال یکی از ساکنین مدعی انباری من شده که در سند تک برگ قید شده است و الان تکلیف بنده چی میشود و چرا در سند ما قید نشده ولی در سند بقیه قید شده است. با سپاس.

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

اگر در مبایعه نامه شما انباری ذکر شده است از فروشنده ملک شکایت کیفری انتقال مال غیر و ثبت مال دیگری اقامه کنید و همچنین میتوانیدجهت ابطال سند همسایه و صورت مجلس تفکیکی و اسناد شهرداری با کمک وکلای مجرب دادگستری اقدام کنید