مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خرید ملک از پدر

سلام. اینجانب ملکی را از پدرم طی صلح نامه عادی خریدم و بعد از طرح شکایت اثبات مالکیت همان ملک مغازه و صحن حیاط پشت آن با پدر توافق و گزارش اصلاحی صادر شده است و ملک در تصرف من می باشد ولی برادرم پدرم را فریب داده و طی صلح نامه عادی صحن حیاط پشت مغازه را از پدرم خریداری کرده و بعد به همسرش واگذار کرده است و همسر برادرم طی شکایت از برادرم برای اثبات وقوع عقد بیع صحن حیاط بین خودشان در نهایت برای همسر برادرم نیز گزارش اصلاحی صادر شده و در واقع برای ملک دو گزارش اصلاحی صادر شده وحالا ادعای مالکیت دارند. خواهشمندم اینجانب را راهنمایی کنید که طرح شکایت من را چگونه عنوان کنم تا حق من ضایع نگردد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما هم می توانید دادخواست اعتراض ثالث نسبت به گزارش اصلاحی اخیر ثبت نمایید . البته لازم به ذکر است که بعضا محاکم این دعوا را قابل قبول نمی دانند . همچنین حق طرح شکایت فروش و خرید مال غیرنسبت به پدر و برادر دارید