مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ بدهی

سلام خسته نباشید. من 41میلیون سال 97/7 به یکی از نمایندگی های خودروساز ... پول دادم و از من کلاهبرداری کردن. الان حکم اومده به نرخ تورم بانک مرکزی پول منو بدهند. میخواستم ببینم چه جوری محاسبه میکنند. الان چقدر به من میدهند. ممنون مرسی

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شاخص اعلامی یوم الادا تقسیم بر شاخص زمان دریافت وجه میشود و در عدد طلب ضرب میشود ،عدد به دست آمده پول به نرخ روز است.
موفق باشید