مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

باسلام و خسته نباشید، پدر بزرگم در سال 84 به رحمت خدا رفت، 4عمو و 2عمه دارم، پدر بنده به همراه یک عمو و یک عمه خانه پدری و 200 جریب و تکه زمینی را برای خود و یک عمو زمین کشاورزی به متراژ 1200متر برای خود و یک عمه زمین باغی به متراژ 800 متر را برای خود تقسیم کردن، یک عمو چون در حین حیات پدر بزرگم، از او اثر انگشت گرفته و یه تکه بزرگ از باغ و بسیاری از زمینهای کشاورزی او را تصاحب کرده، در ان روز نسبت به بقیه ارث ادعایی نداشته و به عنوان شاهد فقط در جلسه بقیه فرزندان حضور داشته و امضا کرده و تمامی فرزندان صلح نامه ای نوشته و امضا کردند. عمه من زمین باغی و عموی من زمین کشاورزی خود را با نشان دادن صلح نامه فروخته اند، بعد از گذشت 16سال ، پدر بنده از عمو و عمه من ارث خانه را خریداری کرده و سند ان را گرفته است، ان عمویی که زمین کشاورزی 1200متر را داشته زمین خود را چند سال پیش فروخته و بعد از گذشت این مدت ابتدا ادعا بر جعلی بودن امضا خود داشت و از پدر بنده به دلیل صاحب خانه بودن شکایت کرد ، که با گرفتن وکیل اثبات بر گذر زمان و تغییر امضا برای گول زدن قاضی و اتهام بی جا به پدر، شکایت عمویم رد شد، اکنون مجددا عمویم از کل فرزندان شکایت کرده که تقسیم ارثه ناعادلانه و درخواست مجدد تقسیم ترکه و حتی فروش ملک را کرده، البته اکنون وکیل گرفته اند، ایا امکان باطل کردن سند رسمی پدرم (اکنون این ملک قیمت زیادی نسبت به بقیه اموال ارثی پیدا کرده) یا ثابت شدن ادعای ایشان وجود دارد، بقیه فرزندان در قید حیات هستند، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرود موصلی

فرود موصلی :

استان :

سلام
با توجه به اینکه تقسیم اموال مشترک با تراضی شرکا صورت گرفته عموی شما با امضا ذیل تقسیم نامه رضایت خودرا تقسیم اعلام نموده سهم خود را گرفته تقسیم صحیح است اما با وجود این باید دلائل ومدارک که ایشان برای اثبات ادعای خود ارائه نموده بررسی شود