مشاوره حقوقی رایگان - افترا و شکایت واهی

سلام چند ماه پیش پسرعمه بنده با چند نفر شدید دعوا کردن بعد چند روز بعد برای من ابلاغیه اومد که شما هم در دعوا بودین و سه تا اتهام بهم نسبت دادن در حالی که من اون روز تو شهر دیگه ای بودم و شاهد هم دارم بعدش در دادسرا برام قرار منع تعقیب صادر شد میتونم علیه طرف به جرم افترا و شکایت واهی طرح شکایت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سيد علي رضا  مير ابو طالبي

جناب آقای سيد علي رضا مير ابو طالبي :

سلام بله اگر شرایط جرم افترا مهیا باشد میتوانید هر چند که قضات و محاکم به سختی نسبت به صدور رای در این مورد جرایم انشا رای میکنند