مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودروی چپی به عنوان سالم با کلاهبرداری

سلام
یکم سریع اگه میشه جواب بدید

دیروز من و یکی از رفیقام یک 206 تیپ پنج چپی به عنوان بی رنگ خریداری کردیم و فروشنده با کارشناس هماهنگ کرده بود و کارشناس ماشین را بدون رنگ معرفی کرد و در اخرین لحظه فروشنده برگه کارشناسی را از داخل مدارک برداشته و ما همان روز به دلیل کشش فرمان و ساییده شدن لاستیک عقب به کارشناسی مراجعه کردیم و متوجه چپی بودن شدیم فروشنده جواب داد و گفت که حاضر از پول را پس داده و ماشین را بگیرد اما روز بعد سر قرار قصد معطل کردن و جلوگیری از شکایت ما در 24 ساعت اول شود اما ما شکایت کردیم

کار به جایی میرسد؟ باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما به صورت صحیح ، دادخواست داده باشید ، معامله قابل فسخ خواهد بود