مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با موانع فاضلاب و افت اسفالت

سلام دیروز در مسیری با خودرو میرفتم که ناگهان به چاله ای رسیدم که درب فلزی فاضلاب بین ان بود برای انکه به لاستیک ماشین صدمه وارد نشود درب فاضلاب را بین ماشین قرار دادم که رد بشوم که متاسفانه به دلیل افت شدید اسفالت و بالا بودن درب فاضلاب به زیر خودرو برخورد کرد و خودرو هزینه بسیاری اورده،که در همین حین سر بنده به شیشه برخورد کرد، چگونه میتوانم خسارت خود را بگیرم ؟

پاسخ ها :

فرشيد  سخايي

جناب آقای فرشيد سخايي :

به طرفیت شهرداری اقدام کنین

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر داخل شهر بوده، دادخواست مطالبه خسارت از باب تسبیب به طرفیت شهرداری و در جاده به طرفیت اداره راه مطرح کنید.