مشاوره حقوقی رایگان - خواستن موضوع شکایت کیفری و روش دفاع در هیات اختلاف

سلام
شرکتی که بنده در آن مشغول به کار بوده ام ، با یوزر و پسورد شخصی کارگران در سامانه جامع روابط کار (و از جمله یوزر و پسورد بنده) ، به طور خودسر و بدون اطلاع و اجازه کارگران ، اقدام به تنظیم دادخواست بدوی نموده است . یعنی شرکت از خودش شکایت کرده تا بعد بتواند در اداره کار حاضر شود و طبق دادخواستی که خودش تنظیم کرده بتواند سازش نامه ای را با کارگران امضا کند و مزدی کمتر از اداره کار به کارگران پرداخت کند .
کارگران هم بدون اطلاع از قانون کار ، سازش نامه را امضا کرده اند تا از شرکت اخراج نشوند . اکنون بنده می خواهم این سازش نامه باطل شود به همین دلیل دادخواست تجدید نظر تنظیم کرده ام . اما برای ابطال این سازش نامه ، نمی دانم چگونه در هیات حل اختلاف استان ،از خود دفاع کنم. لطفا بنده را راهنمایی کنید.
البته درخواست اصلی بنده این است که بنده می خواهم یک شکایت کیفری تنظیم کنم به خاطر کار خلاف قانون شرکت در استفاده از یوزر و پسورد شخصی کارگران برای تنظیم دادخواست بدوی.
سوال کردم می گویند اگر چنین شکایتی تنظیم کنم از طریق پلیس فتا ، شخصی که این کار را کرده است پیدا می کنند . اما نمی دانم موضوع این شکایت کیفری را چگونه تنظیم کنم . به بنده گفته شده برای تنظیم موضوع این شکایت از یک وکیل کمک بگیرم . لطفا در این امر بنده را یاری کنید.
بنده قصد دارم با زیر سوال بردن این شکایت بدوی که به صورت خودسر توسط شرکت و از طرف بنده انجام شده، رای هیات تشخیص را هم که نتیجه این شکایت بوده رد کنم چون وقتی شکایت از طرف بنده تنظیم نشده باشد رای هیات تشخیص که طبق این شکایت بوده صحیح نیست. لطفا راهنمایی ها و آدرس قوانین لازم در این مورد را بفرمایید.
ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با وکیل مشورت کنید پرسش شما نیازمند بررسی مفصل است در صورت نیاز میتوانید با شماره دفتر تماس بگیرید